El passat dimarts 13, els i les alumnes de 3r d’ESO van interpretar una versió abreujada de l’obra de teatre musical, MAR I CEL.

Aquest musical està basat en l’obra literària “Mar i Cel” d’Angel Guimerà ” i va ser portada al teatre pel grup Dagoll Dagom l’any 1988, amb música d’Albert Guinovart i text de Xavier Bru de Sala.

Posteriorment es va representar l’any 2004 i per tercera vegada l’any 2014 amb molt d’èxit, superant les 300 funcions. D’aquestes, 80 van ser funcions escolars. Aquell any, 3r i 4t d’ESO van assistir-hi tal com podeu llegir a ESO al teatre: Mar i Cel

Des de començaments d’any i durant les classes de música, el Gonçal Vallés, ha estat preparant als i les alumnes de 3r d’ESO per a la funció de final de curs. El dia de la celebració de Sant Jordi i Jocs Florals a l’Escola ja ens van sorprendre amb unes cançons de l’obra.

El passat dimarts alumnes i professor ja hi eren al teatre des del matí per definir la posada en escena, les qüestions tècniques de llum i so i per fer l’assaig general.

Malgrat la calor i el cansament, l’assaig general va sortir impecable amb una coordinació fantàstica demostrant aquests nois i noies, l’interès i la il·lusió que ha comportat per a ells actuar i cantar.

La representació ens va deixar bocabadats als assistents i molt satisfets a professor i alumnes que van saber pujar a escena i donar-ho tot i demostrar-nos que són capaços de superar-se.

Un bravo per aquests nois i noies!

musical_mar_cel_roig_tesalia-2017 (2)

Atrezzo realitzat a classe de tecnologia pels alumnes  atrezzo_mar_i_cel_roig_tesalia