El dia 11 de febrer va arribar Sa Majestat el Rei Carnestoltes a l’Escola. Tots els alumnes, des d’Infantil fins a 6è de Primària (els de Secundària tenen molta feina, pobrets…), ens vàrem reunir al pati de Primària i molt contents esperàvem que sortissin els nens i nenes de 6è: els encarregats d’acompanyar a Sa Majestat!
Tots nosaltres anàvem amb uns barrets molt “guais” que havíem fet a la classe uns dies abans.
Els de 6è anaven disfressats de personatges de circ i el Rei Carnestoltes va estar molt divertit.
El dia 12, per ordre de Sa Majestat, vam fer la RUA, en la qual participen molts dels nostres pares, fins i tot disfressats per guanyar el concurs de disfresses.
Tot seguit, i per primera vegada tots junts, el GRAN BALL DE DISFRESSES!!!
El dia 17 vam rebre la Vella Quaresma carregada de bacallans i sardines. La vella té 7 cames que hem d’anar tallant d’una en una cada setmana, pobreta… A nosaltes, però, ens fa molta il·lusió perquè això vol dir que cada vegada som més a prop de les vacances de Setmana Santa!

Ara tot just hem començat el mes de març i ja ens agradaria que fos Sant Josep, perquè tota l’Escola farà olor de xocolata desfeta (a això sí que s’apunten els més grans d’ESO i fins i tot alguns exalumnes). Aquesta és una festa que tenim molt arrelada, ja que des de sempre el nostre fundador, el MESTRE JOSEP ROIG I BENACH, el dia del seu Sant, convidava tots els seus alumnes a berenar XOCOLATA DESFETA AMB UNA ENSAIMADA!
Actualment, encara que el Sr. Roig ja fa 29 anys que va morir, l’Escola continua, any rere any, celebrant la festa en la seva memòria!  L’oloreta és tan bona que fins i tot els pares s’apunten a tastar-la mentre esperen els seus fills.