Aquest estiu vam gaudir del casal bàsic del 25 de juny al 19 de juliol, amb un munt d’activitats, gimcanes i sortides setmanals, basant-nos cada setmana en una temàtica diferent i en col·laboració amb la resta de tallers que també es van realitzar juntament amb el casal bàsic. Així doncs, la primera setmana la vam dedicar als esports i tant la gimcana com la sortida van ser d’aquesta temàtica. Vam fer la sortida a un centre especialitzat en l’aprenentatge del parkour on tant grans com petits ho van passar d’allò més bé.

Altres temàtiques de gimcanes van ser reptes d’estratègia (amb  jocs i material que ells mateixos havien preparat en els tallers manuals de les tardes), i la gimcana d’aigua coincidint amb la setmana de més calor. Al fil d’aquestes temàtiques es van fer la sortida al camp Municipal de Rugby, coincidint junt amb els nens i nenes del taller d’esports, la sortida a la platja de la Barceloneta amb els nens i nenes d’arts marcials i la sortida al parc aquàtic de Joan Miró.

Altres tallers que es va fer paral·lelament al casal bàsic van ser el d’arts marcials on els nens van aprendre les tècniques bàsiques de defensa i de les que ens van fer una demostració l’últim dia del seu taller, i el casal de cuina on els seus participants van basar les receptes en “menjar d’aprofitament” fent les elaboracions més originals i inimaginables aprofitant sempre les restes que ens poden quedar en una cuina.

A més de totes aquestes activitats, cada setmana vam fer una sortida al parc i com no, a les hores de més calor, vam gaudir dels ja clàssics jocs d’aigua al pati de l’escola.

El final de festa el vam preparar entre tots dedicant un matí a fer el clàssic pols de colors per celebrar la nostra pròpia festa holi, que va acompanyar amb un petit pica-pica i una bona remullada per rentar-nos i refrescar-nos abans de marxar.