Dilluns 26 de març, visita inesperada i una gran sorpresa de mans de membres del CAS (Centre d’Atenció i Seguiment) un centre especialitzat en la rehabilitació de l’alcoholisme d’Horta-Guinardó,  a 6è de Primària.

Van venir dos integrants de l’equip mèdic: l’Anna (infermera) i en Jaume (psiquiatra) i la Maria (Presidenta del grup d’exalcohòlics).

Durant la seva estada van voler fer palès el seu reconeixement a l’esforç dels nostres alumnes en relació als dibuixos presentats al concurs de Pòsters sobre l’alcohol d’enguany.
Van fer entrega personalment de:

  • La Jhessica Castellón, 1r Premi,  guanyadora de totes les escoles del districte
  • L’Èric Ortega, Accèssit.

Ens van engrescar a participar en un joc basat en frases que, aleatòriament, es reparteixen a cada nen, que la llegeix i comenta en veu alta establint-se un debat entre tots.

Aquest joc és un projecte experimental del CAS que té com a objectiu fer arribar el missatge del perill i conseqüències de l’alcohol en els adolescents.

A les felicitacions del CAS pel nostre comportament, interès i col·laboració, les corresponen les felicitacions dels nostres alumnes pel tracte rebut i la seva tasca, especialment a la Maria a qui volem transmetre la nostra admiració.

roig_tesalia