L’AFA (Associació de famílies d’Alumnes) va ser creada l’any passat per mares i pares d’Educació Infantil i ja tenim l’enllac al seu bloc, dins de la web de l’Escola. El podreu identificar amb el seu logotip.

Per l’elecció del logotip, l’AFA van convocar un concurs l’any passat, a finals de 2016, on hi podien participar tots els i les alumnes de l’escola. Els logotips seleccionats van ser exposats a l’entrada de Primària i al mes de febrer es va decidir el finalista.

El logotip de l’AFA va ser elaborat pel curs de 4t d’ESO dins de l’assignatura de Visual i Plàstica. Va ser un treball en equip en el qual els i les alumnes s’hi van implicar amb entusiasme; ja que anteriorment havien treballat aquest tema a classe i havien fet un de manera individual. Per això, i perquè m’agrada fer treballar els alumnes en projectes comuns, aquest cop vaig proposar-los que el realitzessin entre tots.

Primer, cadascun va realitzar els seus esboços, dels quals van escollir el dibuix que més agradava. El logotip sintetitza un disseny modern -amb lletres de línia simple- i el món escolar -amb la icona del llapis-. Després, entre tots van decidir els colors que havia de tenir el logotip: el blau, color corporatiu que comparteix el logotip de l’Escola, que simbolitza confiança i fiabilitat i el ataronjat pel seu significat d’amabilitat i alegria.