Com és costum, els i les alumnes de l’ESO inicien el curs amb una excursió de tot el dia que els serveix per enfortir lligams i als i les nouvinguts per conèixer els seus companys i les seves companyes. A més, per tal de promoure l’exercici físic i en un marc natural, es realitza a mode de caminada a partir l’estació de metro més llunyana de la zona urbana.

Enguany el destí ha estat els Jardins del Parc de Can Borni, situat als peus del Parc d’Atraccions Tibidabo. En arribar s’ha fet un pícnic a les mateixes instal·lacions del parc.

L’excursió, que va ser programada inicialment per dijous 6 d’octubre i, a causa de les previsions de pluja, anul·lada dos cops, va poder realitzar-se el passat dijous 20 amb un cel ennuvolat que va deixar caure un breu plovisqueig a migdia. Al final es va poder fer la tornada caminant també, de manera que professorat i alumnes van demostrar una excel·lent forma física recorrent els més de 16 km totals.

L’experiència de passejar en contacte amb la natura va suposar un moment enriquidor, vital per alguns i afavoridora de reflexions i converses emotives. Moltes passes en un camí de terra, un gran pas en el camí cap al nostre interior.

caminada_excursio_2016parc_can_borni