Fa unes setmanes us parlàvem amb detall del treball que els alumnes de 2n d’ESO van realitzar a començament de curs per optar al premi que la Fundació Carulla atorga a alumnes. (Podeu veure la publicació amb imatges al següent enllaç  Neopictionari, el joc dels neologismes i manlleus).

Un parell de setmanes després, la Fundació Carulla ens comunicava que el treball presentat havia estat guardonat amb el premi; la qual cosa ens va omplir d’orgull, doncs és el tercer any consecutiu que rebem un reconeixement -l’any passat va ser el Premi a les Escoles– amb tant de prestigi en l’àmbit de la cultura.

Els Premis als Alumnes s’atorguen a 65 treballs escolars fets en català pel seu contingut i qualitat, que tractin sobre qualsevol àrea de coneixement, realitzats en equip per alumnes d’ensenyament no universitari. Els premis són convocats per la Fundació Carulla amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya. Enguany 152 candidatures han optat a aquest premi que cumpleix ja la 38a edició.

El passat diumenge 8 de maig, al Casal de l’Espluga de Francolí, es va fer el lliurament dels premis i hi van assistir membres de direcció i professorat de la nostra Escola i alguns alumnes de 2n curs de secundària i famílies.

L’acte va fer-se al Casal de l’Espluga de Francolí i va estar presidit per Meritxell Ruiz, consellera d’Ensenyament, Carles Duarte, president de la Fundació Carulla, Dolors Civit, presidenta del Casal de l’Espluga, David Rovira, alcalde de l’Espluga i els membres del jurat dels premis. Per a més informació obriu l’enllaç.

L’endemà de l’esdeveniment ens va arribar una carta de la Gerència del Consorci d’Educació de Barcelona adreçada al nostre Director en la qual el felicitava a ell i al seu equip per la concessió del premi. Ens manifestava també la satisfacció de veure reconegut l’esforç i el treball, així com la implicació i el compromís en tirar endavant el projecte d’escola per millorar l’aprenentatge i la motivació del noste alumnat i assolir l’èxit escolar cap a l’excelència educativa.

premis_baldiri_reixach_alumnes_fundacio_carulla_escola_roig_tesalia

premis_baldiri_reixach_alumnes_fundacio_carulla_roig_tesalia

baldiri_reixach_premi

Alumnes i professors recullint el premi i donant la mà als membres que presidien l’acte.

premis_baldiri_reixach_fundacio_carulla_escola_roig_tesalia